Venneforening

KARREBÆKSMINDE PRIVATSKOLES VENNEFORENING

Venneforeningens formål er at yde tilskud og støtte til skolen, til fælles gavn for eleverne.

Selv om alle forældre betaler skolepenge, og skolen får offentlige tilskud, så er der altid brug for flere penge. Derfor findes Venneforeningen!

Venneforeningen giver for eksempel tilskud til udflugter, specielle aktiviteter og arrangementer på skolen.

Desuden støtter Venneforeningen skolen med penge, der er nødvendig for en moderne skole. Typisk ting, der ligger ud over den daglige, løbende drift - og som der ellers ikke lige ville være penge til i budgettet. Venneforeningen arbejder tæt sammen med skoleleder og bestyrelse for at sikre at tilskud og støtte gives til områder, hvor der er særlig brug for det. Vi vil hen over året informere om, hvad pengene i det forløbne år er brugt til.

Alle familier på skolen opfordres til at være medlemmer af Venneforeningen, men også bedsteforældre, onkler, tanter.

Det koster 250 kr. om året at være medlem af Venneforeningen

Det koster 5.000 kr. om året for erhvervs sponsorat. De erhvervsdrivende, der yder støtte til skolen, vil være at finde under 'Sponsorater'.

Beløbet kan indbetales på konto 6140-4224711 eller via mobilepay 28 25 78 40

Venneforeningens indtægter stammer desuden fra overskuddet fra arrangementer, hvor Venneforeningen typisk hjælper med servering af mad og drikkevarer.

Som medlem af Venneforeningen har du og din familie mulighed for, at gøre jeres indflydelse gældende.

Vi mangler altid et ekstra par hænder, så har du lyst til at vide mere om hvordan du kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os.

Velkommen i Venneforeningen!