SFO Myggen

SFO MYGGEN

SFO 'Myggen' er et pasningstilbud uden for skolens åbningstid for elever fra 0-3. klassetrin.

Åbningstider:

SFO Myggen er åben fra kl. 07.00-08.15 og igen fra kl. 13.30-16.30. Fredag til kl. 16.00.

Oplever vi et andet behov blandt eleverne, kan skolen ansøges om udvidelse af tiderne

Om morgenen serveres morgenmad hvis eleven ikke har spist hjemmefra fx havregryn/cornflakes, en kop the m.m..

Om eftermiddagen serveres et eftermiddagsmåltid fx boller, rugbrød, frugt og grønt eller mad, som eleverne har tilberedt over bål ved eftermiddagssamlingen kl. 14.00.

Sommerskole:

Det er vores ønske, at dette arrangeres første gang fra 2018.

SFO Myggen er i sommerferien arrangeret som ugekurser/sommerskole med forskellige emner.

Udefrakommende børn kan tilmelde sig Sommerskolerne på Karrebæksminde Privatskole: fx. Læsehest i det fri, Redskabsmatematik, Turist i Karrebæksminde, Sommerdans for drenge og piger, Eventyret om møllersønnen, sejlerskole mv. mod betaling. Sommerskolen varierer fra år til år afhængigt af, hvilket personale der byder ind og med hvilke ideer.

Privatskolens egne børn tilmeldt SFO kan frit benytte sig af tilbuddene over sommeren. Der arrangeres ikke alternative pasningstilbud.

Lukkedage 2018:

SFO Myggen følger de samme lukkeuger som Næstved Kommune. SFO Myggen og skolen er desuden lukket på helligdage, mellem jul og nytår, de tre dage før påske, dagen efter Kr. Himmelfartsdag samt Grundlovsdag.

Juleferie: 21., 22., 28., 29., december 2017 samt 2. januar 2018

Påskeferie: 26., 27., 28. marts 2018

Kristi Himmelfartsferie: 10. og 11. maj 2018

Sommerferie: Uge 29-30-31 2018.

Priser:

SFO: kr. 500,- pr. mdr. i 12 mdr.

Vi opfordrer til at alle elever til og med 3. klasse benytter SFO'en, da der vil være spændende aktiviteter, som styrker fællesskabet.

OBS: Priserne indeksreguleres pr. 1 januar 2018. herefter pris pr. måned kr. 525 i 12 måneder.

Udmeldelse:

Udmeldelse af SFO: Løbende måned + 1 måned. Udmeldelse skal skriftligt til info@kmps.dk