Personale

Skoleleder Anne Katrine Blond (kbl@kmps.dk)

Katrine er skoleder på Karrebæksminde Privatskole. Hun har en baggrund som udeskolevejleder i Skole og Klub i Roskilde Kommune, men mange kender hende også fra Fjordhuset i Karrebæksminde. Begge steder har hun arbejdet indgående med hvordan udeskole kan bidrage til at opnå bedre trivsel og solide faglige kompetencer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Hun har en cand.scient. i biologi – formidling og flere vejlederuddannelser på CV'et. Hun har stor erfaring med undervisning og facilitering i eksterne læringsmiljøer, faglig ledelse og kulturskabelse, både i børne- og voksenfællesskaber. Katrine er visionær, dedikeret og omsorgsfuld. Hun er bevidst om, at det forpligtende fællesskab, det konstruktive samarbejde mellem personale, bestyrelse, forældre og lokalsamfund, er en forudsætning for den fordrende skoledag med gode minder og gode venner. Katrine er opvokset i Karrebæksminde, og kender derfor området som sin egen bukselomme. Hun bor nu med sin mand og to børn i Sorø.

Skolesekretær Thea Daugbjerg (sekr@kmps.dk)

Thea er skolens sekretær og som oftest hende du bliver budt velkommen af i telefonen. Thea er uddannet akademi økonomi i eksport og marketing, og advokatsekretær med speciale i ejendomsadministration, med ca. 20 års erfaring inden for kontorfaget og 9 år i et advokatfirma:

"Jeg har været så heldig, at være med til at skabe denne skole, blandt inspirerende mennesker, som ligesom jeg selv brænder for det. Det er mit store ønske, at vores elever får eller beholder deres lyst til at lære hele vejen igennem skoletiden, så de klarer sig godt fagligt og socialt i deres voksenliv. Det er vigtigt for mig, at eleverne føler sig hørt og respekteret".

Børnehaveklasseleder i Gruppe 1 Lonny O'Reilly - Pedersen.

I Gruppe 1 vil børnene blive mødt af vores engagerede børnehaveklasseleder Lonny. Hun elsker at gøre en forskel i børns liv. Vi kan garantere en tryg start på skolelivet for alle vores kommende helt nye skolebørn :

"Mit navn er Lonny O’Reilly - Pedersen, jeg er 40 år og blev uddannet som pædagog i 2007.

Jeg er gift og mor til to piger. Jeg er selv opvokset i Næstved, men har boet i København hele mit voksenliv. Jeg har nu købt hus i Karrebæksminde og er flyttet hertil med min familie. Jeg har i mit virke som pædagog altid været optaget af at gøre en forskel i børns liv. Jeg engagerer mig igennem nærvær, omsorg og en anerkendende tilgang til børn, kollegaer og mine opgaver. Jeg arbejder med fokus på tryghed, fælleskab, fordybelse, leg og rummelighed som grundsten i det fundament, som skoletiden skal bæres af. Når fundamentet er lagt er der åbnet for en skoletid præget af lyst, glæde og positive forventninger".

Klasselærer i Gruppe 2 Lise Brønnum Jensen (lbj@kmps.dk)

Lise er lærer i indskolingen og klasselærer for gruppe 1 (1-2. klasse):

"Jeg har været uddannet lærer siden 1990, og har derfor meget erfaring med i bagagen, og har tidligere undervist på alle klassetrin, indenfor både almen- og specialområdet.

'Det er den, der arbejder, der lærer noget' – denne grundindstilling gennemsyrer min teori og praksis ift læring. Det gælder om, at være med i så mange processer som overhovedet muligt, for at lære mest muligt og bevare sin nysgerrighed. Siden 2006 har jeg med stor fornøjelse arbejdet med udeskole. Jeg synes, at det er spændende, hvordan udeskole i særlig grad øger sandsynligheden for, at det man har erfaret, erkendt og lært også huskes mange år efter. Den gode relation mellem mennesker har enorm betydning for den personlige udvikling og lysten til læring. Jeg gør mig derfor umage med at få alle med, og for at alle skal føle sig set, hørt og anerkendt".

PERSONALE

Klasselærer i Gruppe 4 og dansklærer i Gruppe 4 Michelle Opiola Jensen (mio@kmps.dk)

”Mit navn er Michelle, og jeg er 37 år gammel. Jeg ret vild med musik, Kung Fu og vinterbadning. I det hele taget, er jeg ret begejstret for livets udfordringer.

I 2011 blev jeg færdiguddannet lærer, og herefter er det gået stærkt i mit møde med skoleverdenen.

Jeg har været barselsvikar på en efterskole, fastansat på Haslev Privatskole, og siger lige nu farvel til en tidsbegrænset ansættelse på ZBC Næstved. Mit udgangspunkt for undervisningen vil altid have et mål for øjet – trivsel. Trivsel vil give eleverne ro til fordybelse, nærvær, grin, fantasi, glæde og fagligt læringsudbytte. Trivsel skabes også gennem tydelige forventninger og struktur. Eleverne skal mødes med forståelse for, hvem de er, hvad de er, og hvor deres styrker ligger, både som mennesker, men også fagligt. Jeg vil ikke lære noget ind i eleverne. Jeg vil skabe et læringsmiljø, hvor eleverne ønsker at gå engageret ind i læringen.”

Køkkenleder Anette Folman Nielsen (afo@kmps.dk)

Sund kost til børn og unge, lokale og gerne økologiske råvarer samt fokus på bæredygtighed er nogle af Anettes kerneområder:

”Min store passion er sund hverdagskost, udnyttelse af rester og undgå madspild, og det er mig en glæde at kunne være med til at præge børn og unge til en god kost og livsstil. Jeg glæder mig rigtig meget til at lave mad til og sammen med jeres børn”.