Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger på sekr@kmps.dk

Karrebæksminde Privatskole søger en dedikeret pedel med pædagogisk sans og smil under huden.

Vi søger en pedel til udvikling og vedligehold af skolens bygninger og skønne, grønne område. Stillingen er på op til 7 timer ugentligt med primær mødetid om eftermiddagen og tiltrædelse 15. april eller efter aftale.

Karrebæksminde Privatskole er en mindre selvejende institution, aktuelt med ca. 80 børn fordelt på 0. – 8. klassetrin, godt 30 tilmeldte børn i sfo’en og knap 20 ansatte. Vi bor smukt på en stor naturgrund i Karrebæk med Kirken og Møllen som nærmeste naboer. Her har vi til huse i den gamle landsbyskole og supplerer med ekstra klasselokaler i en nyere pavillonbygning og udeundervisning i lokalområdet. Læs mere på vores hjemmeside: karrebaeksminde-privatskole.dk.

Selvom vi arbejder meget i eksterne læringsmiljøer er opbygningen og vedligeholdelsen af vores interne læringsmiljøer også vigtig. Til det har vi brug for kyndig og praktisk hjælp.

Jobbeskrivelse:

· Vedligehold og renovering af skolens bygninger og inventar

· Ren- og vedligehold af skolens udenomsarealer

· Projektering og realisering af mindre nyetableringer, gerne i samarbejde med børn, forældre, eksterne leverandører og selvfølgelig vores pædagogiske og administrative personale

· Organisering og servicering ved større møder, arrangementer og begivenheder

· En bred vifte af mindre ad hoc opgaver, som til stadighed ændre og udvikler sig

Vi forventer:

· At du er en dygtig praktiker med stor håndværksmæssig bredde og erfaring

· At du kender til styring af varme og ventilation eller er indstillet på at lære det

· At du arbejder opsøgende, stabilt, ansvarsbevidst og med højt humør

· At du har sans for både kvalitet og æstetik og sætter en ære i at skabe og vedligeholde et attraktivt læringsmiljø

· At du er fleksibel og har mod på at give en hånd med, hvor, og når, der er brug for det, også selvom det ikke er indenfor dit kerneområde

· At du har kendskab til it på brugerniveau og kan benytte skolens primære kommunikationsplatform, som pt. er Office365

· At du har kørekort og ved enkelte lejligheder vil stille egen bil til rådighed

· At du er loyal overfor, og aktivt bakker op om, skolens værdier, principper og traditioner

Vi tilbyder:

· En lille skole med store ambitioner

· En skole med madmor, morgensang, havetraktor og smil på læben

· En afvekslende hverdag hvor læring og trivsel er i centrum, både for børn og voksne

· Alsidige faglige udfordringer både inde og ude og med naturlig variation over året

· Et forpligtende arbejdsfællesskab med en uformel, positiv omgangstone

· Ambitiøse og dedikerede kolleger og en ligeså dejligt engageret forældregruppe

· Stor indflydelse på eget arbejde, både opgave- og tidsmæssigt

· Løn og ansættelse i henhold til overenskomst mellem 3F og Danmarks Private Skoler for tekniske servicemedarbejdere

Ansøgning stiles til skoleleder Anne Katrine Blond og sendes elektronisk til kbl@kmps.dk, så den er skolen i hænde senest torsdag den 22. marts 2018 kl.12.00. Vedlæg oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt om eftermiddagen, tirsdag den 3. og torsdag den 5. april 2018. Ansættelsesudvalget består af skoleleder Anne Katrine Blond, medarbejderrepræsentant og køkkenleder Anette Folman Loland Nielsen samt bestyrelsesmedlem Casper Elin og næstformand Karsten Wagner Bang.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.