Galleri

Følg hverdagen på Karrebæksminde Privatskole på skolens Facebook side 'Karrebæksminde Privatskole'.

Skolefotos fra Kongsgaard Foto 2016/2017

Så er de flotte skolefotos fra Kongsgaard Foto landet. Sikke en masse flotte billeder af vores dejlige elever og ansatte. Rettighederne tilhører naturligvis Kongsgaard Foto, men tjek jeres mail - der kan I bestille printede eksemplarer.

INDVIELSESFEST PÅ KARREBÆKSMINDE PRIVATSKOLE 26. AUGUST 2016

Så blev Karrebæksminde Privatskole officielt erklæret for åben. Byrådsmedlem Cathrine Riegels Gudbergsen klippede snoren, og satte festen i gang: "I har den smukkeste skole-plet man overhovedet kan få" udtalte Byrådsmedlem Cathrine Riegels Gudbergsen i går til åbningsfesten på Karrebæksminde Privatskole - og det kan vi da kun give hende ret i. 56 elever har allerede taget hul på skoleåret, og viste stolt resultaterne af deres første projekt om Indianere frem for forældre, bedsteforældre, politikere og lokale beboere i Karrebæk. Indianerprojektet har kørt på tværs af klasser og fag, og undervisningen har foregået på skolens smukke grund i indianertelte og tipier.

Karrebæksminde Privatskole til Åbningsfesten august 2016. Billedet er lånt med tilladelse fra TV2.