Galleri

P4 Eftermiddag 7. december 2016

Jonas, Alma og Marianne blev i dag inviteret i studiet og interviewet til P4 Eftermiddag i forbindelse med at børnene i gruppe 1 og 2 samler ind til børn i Tanzania i SOS Børnebyernes 'Omvendte julekalender'. Lyt med her ca. 02:39:58 inde i programmet.

Skolefotos fra Kongsgaard Foto

Så er de flotte skolefotos fra Kongsgaard Foto landet. Sikke en masse flotte billeder af vores dejlige elever og ansatte. Rettighederne tilhører naturligvis Kongsgaard Foto, men tjek jeres mail - der kan I bestille printede eksemplarer.

LYGTE FEST NOVEMBER 2016

I går startede vi en ny tradition på vores skole, nemlig vores Lygtefest✨. Store som små, unge som gamle, mødte op til en (u)hyggeligt pyntet skole, med 🕷edderkoppespind, skeletter, lanterner og græskar🎃. I samlet flok gik vi Lygteparade gennem Karrebæk, og tilbage på skolen blev den flotteste kage og lygte udråbt. Gruppe 1 og 3 løb afsted med sejren på Spøgelsesjagten👻, og må deles om vandrepokalen🏆. Tak for jeres store opbakning til arrangementet, de mange fantastiske uhyyyggelige kager, og ikke mindst Venneforeningens store arbejde.

MOTIONSDAG 14. OKTOBER 2016

I dag har Karrebæksminde Privatskole afholdt Motionsdag på Stejlepladsen i Karrebæksminde. Eleverne løb i alt 623 runder på pladsen, hvilket samlet blev til 186,9 km. Så flot! Tilbage på skolen var der præmieoverrækkelse, hvor eleverne blev hædret med præmier til klasserne, og 'Den Gyldne Sko' blev overrakt til to elever, som hver især havde løbet hele 24 runder. Vi ønsker alle en rigtig god efterårsferie🍁🎃

SKOLE-ARBEJDS-DAG 17. SEPTEMBER 2016

I dag har der været skole-arbejdsdag på Karrebæksminde Privatskole, hvor elever, forældre og lærere har arbejdet for at skabe nogle nye udendørsaktiviteter og legeområder🔨 . Der er bl.a. lavet sandkasse, hængekøje-område, balancekunst og forskellige udendørsspil. Tak til alle for nogle hyggelige og arbejdsomme timer💪🏼.

INDVIELSESFEST PÅ KARREBÆKSMINDE PRIVATSKOLE 26. AUGUST 2016

Så blev Karrebæksminde Privatskole officielt erklæret for åben. Byrådsmedlem Cathrine Riegels Gudbergsen klippede snoren, og satte festen i gang: "I har den smukkeste skole-plet man overhovedet kan få" udtalte Byrådsmedlem Cathrine Riegels Gudbergsen i går til åbningsfesten på Karrebæksminde Privatskole - og det kan vi da kun give hende ret i. 56 elever har allerede taget hul på skoleåret, og viste stolt resultaterne af deres første projekt om Indianere frem for forældre, bedsteforældre, politikere og lokale beboere i Karrebæk. Indianerprojektet har kørt på tværs af klasser og fag, og undervisningen har foregået på skolens smukke grund i indianertelte og tipier.

Karrebæksminde Privatskole til Åbningsfesten august 2016. Billedet er lånt med tilladelse fra TV2.